Parametr / Model D TE20
Płaszcz wokół kotła: powietrzny
Podgrzewanie płaszcza*: podgrzanie powietrza
Chłodzenie płaszcza**: schłodzenie powietrza
Pojemność zbiornika na czekoladę: 20 kg
Podłączenie: ~ 400 V
Moc znamionowa: 1,0 KW
Wymiary zewnętrzne: SzxGłxWys 52x75x106 cm
*podgrzanie wody / powietrza za pomocą grzałek elektrycznych
** schłodzenie wody / powietrza za pomocą agregatu chłodzącego
Temperówki do czekolady DEDY GmbH to urządzenia przeznaczone dla średnich i dużych zakładów cukierniczych pracujących z czekoladą. Czekolada temperowana jest w nich w sposób automatyczny za pomocą kilku termostatów regulujących temperaturę, co jest gwarantem uzyskania idealnie zatemperowanej czekolady z dokładnością do 0/10 stopnia C (+/-0,1°C).